Evo šta će biti s vašim zdravljem ako SVAKOG DANA budete jeli CIMET I MED!

25 Mar 2016

Kombinujući med i cimet na pravi način, dobijamo veoma snažan lek, koji nije baš tako poznat u savremenom svetu, ali čini čuda protiv raznih bolesti.

 

 

Ova kombinacija sprečava srčane bolesti, u krajnjoj liniji štiti odinfarkta, snižava holesterol, olakšava disanje pri fizičkom naporu i jača srce. Jedina hrana na svetu koja nema rok trajanja je med. Mnogim poznatim farmaceutskim kompanijama ne sviđa se činjenica da med u kombinaciji s cimetom leči razne bolesti i ima veliki uticaj na ljudsko telo.

 

Upala bešike

 

Ako želite da se oslobodite ove neprijatne bolesti, možete to da učinite s dve kašičice cimeta i jednom kašikom meda pomešanim u čaši mlake vode. Ova kombinacija uspešno uništava bakterije u bešici.

 

Bolesti srca

 

Napravite kremastu mešavinu od pola kašičice cimeta i jedne kašičice meda.Uzmite ovu mešavinu svakog jutra. Ova kombinacija sprečava srčani udar, smanjuje holesterol i jača srce.

 

Prehlada

 

Oslobodite se prehlade sa malo cimeta i jednom kašikom toplog meda. Konzumirajte ovu kombinaciju tri dana, i ne samo da će vas osloboditi od ove dosadne bolesti, nego će vam i pročistiti sinuse.

 

Artritis

 

Ako patite od ove bolesti treba da konzumirate napitak od dve kašičice meda sa jednom kašičicom cimeta u šolji tople vode, svaki dan. Piće treba da se konzumira ujutru i uveče.

 

Holesterol

 

Za ovaj napitak biće potrebno tri kašičice cimeta i dve kašike meda. Dobro ih izmešajte u pola litre vode i pijte tokom dana. Ovaj napitak je vrlo koristan za one koji pate od visokog holesterola.

TAGOVI

Please reload

Please reload

  Popularno  
Please reload

  Tagovi  
Please reload

 Isporuka

Besplatna isporuka za Beograd u roku od 24h. Rok isporuke

za personalizovane porudžbine do 10 radnih dana.

Troškovi isporuke za ostale gradove prema cenovniku:

Troškovi i rokovi isporuke.
 

2015 - 2018 © B Honey, Београд

  • B Honey Facebook
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon