Kontrola kvaliteta


U saradnji sa Centrom za ispitivanje namirnica i sa željom da naš med uvek bude ODLIČAN, LOKALNI MED svi naši proizvodi prolaze kroz analizu i kontrolu kvaliteta.

Centar za ispitivanje namirnica nalazi se u centru Beograda, u ulici Zmaja od Noćaja br. 11, opština Stari grad. Svega dve ulice dele ga od stare tvrđave Kalemegdan, a Studentski trg od Prirodno-matematičkog, Filološkog i Filozofskog fakulteta. U blizini je Rektorat Univerziteta u Beogradu, Etnografski i Narodni muzej, kao i mnogi drugi kulturni i privredni objekti. Centar za ispitivanje namirnica osnovan je 1952. godine pod tadašnjim imenom Gradska veterinarska stanica. Centar za ispitivanje namirnica postoji više od 60 godina i radi na kontroli bezbednosti hrane u cilju zaštite zdravlja stanovništva i zaštite potrošača. Bogatstvo sadržaja i aktivnosti Centra je veliko, a nije lako ni nabrojati kompanije, organizacije i pojedince s kojima sarađuje ili je sarađivao tokom svog rada.

Brojna manje i više poznata imena doprinela su svojim radom da u dosadašnjem periodu Centar za ispitivanje namirnica postane jedna od eminentnih ustanova koja sprovodi kontrolu bezbednosti hrane i poslove sertifikacije proizvoda. Multidisciplinarni pristup u radu doveo je do raznolikosti profila stručnjaka koji rade u Centru. Brojni doktori nauka i specijalisti raznih profila su potvrda da je Centra za ispitivanje namirnica mesto s najvećom koncentracijom specijalističkog kadra među sličnim institucijama u našoj zemlji.

#Med #kvalitet #hrane

 Isporuka

Besplatna isporuka za Beograd u roku od 48h. Rok isporuke

za personalizovane porudžbine do 10 radnih dana.

Troškovi isporuke za ostale gradove prema cenovniku:

Troškovi i rokovi isporuke.
 

2015 - 2020 © B Honey, Београд

  • B Honey Facebook
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon