Korporativni pokloni


Korporativni pokloni opisuju stil firme i govore o poštovanju koje se ukazuje osobi koja se daruje.

Kod izbora poklona pre svega je važno uzeti u obzir okolnosti kao i profil osobe kojoj je poklon namenjen. Prilikom odabira poklona, treba voditi računa da se ne odabere nešto neadekvatno vezano za neki nedostatak osobe kojoj je poklon namenjen. Ma koliko ovo zvuči prozaično, ali veliki broj kompanija ne razmišlja šta poklanja.

Univerzalno pravilo je da se ne poklanjaju preskupi pokloni jer to može dovesti u neprijatnu situaciju tu osobu, pa će se osećati obaveznom da uzvrati istom merom. Takođe, ni jeftine sitnice nisu poželjne jer se stiče utisak da vam je osoba kojoj šaljete poklon – nebitna. Kod izbora poslovnih poklona veoma je važno da budu kvalitetni, što ne mora da ima veze sa cenom. Ne treba zaboraviti da poslovni pokloni predstavljaju firmu. Takođe, treba voditi računa da se pravi razlika između poslovnog i privatnog poklona, jer suviše ličan poslovni poklon isto može dovesti u neprijatnu situaciju.

Ako ne želite da poklanjate Vašim zaposlenima i poslovnim partnerima olovke, rokovnike, šolje i parfeme sigurno ste naš klijent. B Honey Vam nudi originalne poklone koji su pre svega originalani a što je najvažnije ukusni i zdravi. Jednostavno neće skupljati prašinu na polici među suvenirima i razlikovaćete se od ostalih kompanija.

#Med #Korporativnipokloni

 Isporuka

Besplatna isporuka za Beograd u roku od 48h. Rok isporuke

za personalizovane porudžbine do 10 radnih dana.

Troškovi isporuke za ostale gradove prema cenovniku:

Troškovi i rokovi isporuke.
 

2015 - 2020 © B Honey, Београд

  • B Honey Facebook
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon